Martin & Johanna

Het regent, het regent. Dat was wel een beetje wat de lading dekt betreft het weer. Het regende zelfs zo hard dat de bollenvelden rondom Noordwijk onder een laag water waren bedekt.

En als je denkt dat dat alles was… op een gegeven moment regende het zolang en zo hard dat het dak van het hotel waar het huwelijk van Martin en Johanna zich afspeelde het niet meer hield en er dus water naar binnen liep.

Allemaal onvoorziene omstandigheden waar je u tegen zegt maar Martin en Johanna bleken bomproof. Johanna die ook nog eens kampte met een fikse keelontsteking bleef heerlijk nuchter en ging met wat aanpassingen in de planning gewoon door waar ze mee bezig was.

De medewerkers van het hotel zorgden goed voor de bruid want er werd een stevige borrel gebracht in de hoop dat Johanna weer een beetje zou kunnen praten tijdens de ceremonie. Tot die tijd moest zij zich redden met getypte berichten op haar telefoon.

Door de romantische sfeer van deze intieme bruiloft met 14 personen merkten wij binnen niets van het slechte weer. Binnen leek het gewoon 25 graden en voelde de sfeer als een warme deken.

Het was een bruiloft om nooit te vergeten.