Met mijn foto's wil ik jouw verhaal vertellen!

Maar voor ik jouw verhaal ga vertellen is het misschien ook wel leuk iets over mezelf te vertellen.Bruidspaar, trouwen, bruiloft, trouwfotograaf, trouwen in 2020, bruidsreportage, trouwfoto's, fotoshoot op locatie
Bruidspaar, trouwen, bruiloft, trouwfotograaf, trouwen in 2020, bruidsreportage, trouwfoto's, fotoshoot op locatie
Bruidspaar, trouwen, bruiloft, trouwfotograaf, trouwen in 2020, bruidsreportage, trouwfoto's, fotoshoot op locatie

Wie ben ik?

Hi ik ben Annemarie, 35 jaar oud, heel creatief (ik fotografeer graag in uitdagende situaties, denk aan een donker bos of slecht verlicht kasteel), beetje maf, gek op lekker eten, liefst bij kaarslicht met een goed glas wijn, en met mijn kleurrijke en spontane foto's wil ik jullie lovestory vertellen.

De liefde voor fotografie is zo'n 10 jaar geleden begonnen in de natuur. Daar heb ik leren spelen met het natuurlijk licht. Ik heb zoveel foto's gemaakt in de natuur tijdens de meest gekke lichtomstandigheden dat ik niet bang ben voor bijvoorbeeld een fotoshoot in een donkere ruimte of juist met heel veel licht op een zomerdag op de heide. Ik laat me graag uitdagen door de natuur. Het zal je dan ook niet verbazen dat er een album natuurfotografie te vinden is onderaan deze pagina.

Wat doe ik nu?

Ik fotografeer nu met veel plezier bruiloften, kinderen en groepen. Ook ben ik nog parttime werkzaam als nanny. Ik ben in 2015 zzp'er geworden in de kinderopvang en in 2016 ben ik dat gaan combineren met fotografie.

Ik heb een aantal hele lieve kinders op mogen zien groeien, mooie avonturen beleefd maar ik heb besloten in 2020 het roer om te gooien en alleen nog maar te willen fotograferen. Ik wil met mijn foto's jouw verhaal vertellen en dat verwerken in een blijvende herinnering.

Tijdens mijn fotoshoots hangt er een gemoedelijke sfeer, niets moet en (bijna) alles mag. Ik vind fotoshoots waar kinderen bij zijn echt geweldig, want... mocht ik al een plannetje in mijn hoofd hebben, dan wordt dat op natuurlijke wijze geboycot. Ik beweeg mee met het ritme van de te fotograferen personen. Ik werk snel en secuur.

Wat ga ik in 2020 doen?

Mijn zorghart is de afgelopen jaren blijven roepen en dat resulteerde in mijn plan om in zorginstellingen te gaan fotograferen. Ik wil met mijn mobiele studio juist naar die mensen toe die niet naar mij kunnen komen. Ik ben best wel een beetje koppig en eigenzinnig en heb mijn bedrijf er nu zo op ingericht dat ik op iedere locatie een fotoshoot zou kunnen verzorgen dus ook in zorginstellingen. Mijn plan is heel goed ontvangen bij een grote zorgaanbieder in Zuid-West Nederland en in 2020 begint daar zodra de corona crisis is bezworen de pilot met het fotograferen in een verpleeg-verzorgingshuis.

Love what you do

Do what you love

Waarom ben ik zo gebrand op het maken van de herinneringen?

Helaas is mijn vader in 2016 overleden aan de gevolgen van acute leukemie. Het was een heftige tijd ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Misschien herken je het wel vanuit je eigen situatie. In de tijd dat hij ziek was heb ik nog een mooie foto van hem gemaakt en daar ben ik zo blij mee. Ik wil ook graag voor jou een mooie foto maken van jouw dierbare. Echt bel me, mail me of vul het contactformulier in wanneer ik iets voor je zou kunnen betekenen. Ik ben bekend met de algemene procedures in ziekenhuizen en verpleeghuizen maar ik neem altijd voorafgaand aan een fotoshoot contact met je op om de shoot voor te bereiden. Ook wanneer de tijd dringt sta ik voor je klaar. Bel me en ik kom naar je toe.

Liefs Annemarie

Bruidspaar, trouwen, bruiloft, trouwfotograaf, trouwen in 2020, bruidsreportage, trouwfoto's, fotoshoot op locatie

Van mijn vader heb ik de liefde voor de natuur meegekregen. Als klein kind wist ik bepaalde vogels al te benoemen, ik was graag buiten. Nu ik ouder ben ben ik nog steeds graag buiten, ik geniet van het ruisen van de wind of het kwetteren van de vogels. Tijdens de momenten in de natuur maak ik vaak foto's en een aantal hiervan heb ik in een album geplaatst.